Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Bruisend programma Kermis Brummen

Bruisend programma Kermis Brummen


4 dagen feest in en rond Dorpslokaal Concordia
Van vrijdag 26 tot en met maandag 29 augustus is het weer kermis in Brummen. Na twee jaar ontbering is dit het feest waar jong en oud reikhalzend naar uitkijkt. Als vanouds zal Dorpslokaal Concordia vier dagen lang de plek zijn waar Brummen samen komt om er ook dit jaar een onvergetelijke happening van te maken. Om dat mogelijk te maken is er een gevarieerd programma samengesteld en wordt het door de samenwerking met een aantal verenigingen en uiteraard het st Jansgilde een waar dorpsfeest.
Programma
Na de verbouwing van Concordia is de terreinindeling iets aangepast met een grotere tent en een centraal podium. Vanaf dit podium zullen de optredens plaats vinden van de DJ’s zangers en band.
Op vrijdag vrijdag 26 augustus wordt het volksfestijn geopend met een optreden van DJ Wesley van der Kraats met gevarieerde feestmuziek. Op zaterdag 27 augustus neemt DJ Laurens het stokje over en wordt hij op het podium ondersteunt door zanger Dennis Wiltink met een energieke show met zijn eigen repertoire en steengoede covers. Vanaf zondagmiddag 15.00 uur is DJ Sander tot laat in de avond de man op het podium. Hij is een ervaren allround dj die van elk feest een knal feest maakt. Of het hem nu om après ski gaat een kinderdisco of heerlijke house, voor hem is niks te gek. De band ‘Music On Demand’ gaat er helemaal een feest van maken. Deze hechte vriendengroep speelt het gehele optreden nummers op verzoek vol humor + energie.
En dan één van de hoogtepunten: de start van de vogelwei op kermismaandag 29 augustus is traditiegetrouw bij Concordia. Vanaf daar zullen de oudkoningen en het st Jansgilde naar de wei trekken onder muzikale begeleiding van de Pretband. ’s Middag is de huldiging van de koning of koningin uiteraard op het balkon. Vanaf dat moment zal Dj Jeronimo het feest extra luister bijzetten. Dat is aan hem goed besteed met al zijn ervaring in de grootste feestzalen in Europa. En om de kermis helemaal goed af te sluiten komt zanger Party Harry de boel nog eens op de kop zetten.
Kortom een geweldig programma voor iedereen wat wils en garantie voor een feestje.

Voorverkoop munten
Vanaf donderdag 18 augustus tot vrijdagavond 26 augustus zijn de munten voor de kermis in de voorverkoop. Ze zijn verkrijgbaar tijdens de openingstijden van Concordia van donderdag t/m zondag Voordeel is dat je niet in de rij hoeft voor de kassa tijdens de kermis en bovendien krijg je korting op de munten in de voorverkoop.
Samenwerking
De organisatie van het kermisweekend is zeer verheugd met de samenwerking met verschillende geledingen in de Brummense bevolking. Zo zullen verenigingen de centrale bar bezetten op het buitenterrein. Dit jaar zijn dat Vv Oeken, zangvereniging Chic & Shanty en mannenkoor Hardkoor. Tot slot is er een zeer nauwe en goede samenwerking met het st Jansgilde dat Concordia als hun thuishonk zien. Vanuit het dorpslokaal start de Vogelwei op maandag en zal dit eeuwenoude festijn ook weer afsluiten met de bekende balkonscène.
Door deze samenwerking kunnen we met recht spreken van een waar Brummens volksfeest waar we samen in op trekken.

Voor meer informatie volg onze facebookpagina ‘dorpslokaal Concordia’

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.