Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Deventer Schouwburg opent 25 september weer op 100%

Deventer Schouwburg opent 25 september weer op 100%

Vanaf 25 september gaat de Deventer Schouwburg weer op volle capaciteit open. Dat betekent extra kaartjes voor voorstellingen die uitverkocht waren en dat ook de theaterfoyers weer open zijn voor publiek. Op de 25e wordt dit heugelijke feit gevierd met twee openingsvoorstellingen.

Voorwaarde voor een bezoek aan de schouwburg is wel het kunnen tonen van een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Eenmaal binnen is alles weer als vanouds en gelden er geen coronamaatregelen meer!

4 september jl. is de kaartverkoop gestart voor alle voorstellingen t/m december 2021, met op het programma wederom topnamen als Najib Amhali, The Analogues (voor beide weer kaarten beschikbaar!) en Van Velzen, maar ook wereldmuziek met ‘Tatavla’ (in het kader van Wereldlokaal Deventer) en de fantastische jeugdvoorstelling ‘De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen (7+)’ van Meneer Monster. Vanaf 16 oktober gaan de voorstellingen van januari t/m juli 2022 in de verkoop.


Op zaterdagavond 25 september is het dan officieel Opening Night met de Late Night Popquiz (met live band) en de hilarisch anarchistische breakdancecrew 155. Een groep creatieve vrienden, bij elkaar gebracht door een gedeelde passie voor breakdance, fysieke komedie, live muziek, film en bizarre humor. Na het doorslaande succes van hun vorige voorstelling ‘MOTORS’ zijn ze terug met ‘STUK’. Bereid je voor op droge humor, een bak energie en fantastische dans. Een fysiek spektakel dat je op het puntje van je stoel houdt.

hoofdfoto: Deventer Schouwburg, fotografie door Isabelle Renate la Poutré

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.