De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Nu ook een terras bij de Primera in Brummen

Nu ook een terras bij de Primera in Brummen

VoorstVeluwezoom/RTV794, Rutger Jongejan –

Even met een kopje een fietsroute uitstippelen of gewoon lekker in het zonnetje een krantje lezen. Dat kan nu ook bij Primera Bosman in Brummen.

Het is niet wat je direct verwacht bij een boekhandel: dat je buiten op een gecreëerd terrasje even een drankje kan nuttigen.

Maar navraag leert dat dit een logische stap lijkt te zijn. De winkel heeft namelijk ook een toeristische functie. Het is een informatiepunt voor toeristen die de regio bezoeken. Daarnaast is Brummen een logisch startpunt voor fiets- en wandelroutes. Het Marktplein is een herkenbaar punt om hiervoor af te spreken.

De bestaande horeca is niet dagelijks geopend, dus besloot Primera in dit gat te stappen. Zo hopen zij een bijdrage te leveren aan het aantrekkelijk maken van Brummen voor toeristen.

Het is geen volwaardige horeca gelegenheid. Je moet je drankje zelf binnen bestellen en ophalen, maar kan vervolgens wel buiten gebruik maken van de geplaatste zitjes. Ideaal voor dagjesmensen die zich willen oriënteren op de omgeving, maar ook voor inwoners die even lekker in het zonnetje kunnen genieten van een krantje en een kopje koffie.

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.