Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Pianoconcert Dorpskerk Wilp

Pianoconcert Dorpskerk Wilp

Zondag 27 maart speelt pianist Shane van Neerden om 15 uur in de Dorpskerk van Wilp. Hij brengt dan een pianosonate van W. A. Mozart ten gehore, delen uit ‘Préludes Livre I’ van Debussy en stukken van Chopin, Medtner en Ravel. Meer informatie en kaartverkoop: www.jongemeesterswilp.nl. Toegang: €17,50 (incl. consumptie), t/m 18 jaar gratis.

Shane van Neerden

Shane van Neerden is in 1999 geboren in Amerika. Vanaf zijn zesde heeft hij pianolessen ontvangen van onder anderen Carl Cranmer, Elisso Virsaladze, Jacques Rouvier, Robert Levin en Susan Starr. Hij heeft talloze concoursen gewonnen in zowel Amerika, Frankrijk als in Nederland aan het Conservatorium van Amsterdam. Shane woont momenteel in Amsterdam en bespeelt een piano van het Nationale Instrumentenfonds. Naast zijn werk als solist heeft hij ook een pianokwartet, vernoemd naar de Nederlandse schilder Jan Mankes: Mankes Piano Quartet. Afgelopen zomer maakte de groep een tour van vier concerten door Portugal.

Jonge Meesters Wilp

Stichting Jonge Meesters Wilp presenteert sinds 2016 ieder seizoen een serie bijzondere concerten van jonge, klassiek geschoolde musici. JMW heeft twee doelen voor ogen: een breed publiek kennis laten maken met het werk van jonge getalenteerde musici uit het oosten van het land en het bieden van een coachingstraject aan deze musici. Ze krijgen een aantal dagdelen professionele coaching om zo een fundament te leggen onder hun cultureel ondernemerschap.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.