Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Samen lezen maakt lezen leuk!

Samen lezen maakt lezen leuk!

Kom naar de woensdagvond leesavond bij de Bibliotheek in Twello

Vind jij het lezen van een krantenartikel, een Facebookpost of een recept moeilijk? Of ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken om tekst beter te begrijpen? Kom dan naar de Bibliotheek. Daar kun je gratis oefenen met lezen. Bij de Bibliotheek in Twello kun je iedere woensdagavond terecht om samen te lezen. Laagdrempelig, gezellig en leerzaam. Samen aan de slag met de Nederlandse taal!

Samen lezen

Iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur zitten Tony en Maria klaar om jou te ondersteunen bij het lezen. Je leest samen een kort verhaal, een krantenartikel of bijvoorbeeld een recept. Wil je zelf een boek of tijdschrift meenemen? Doe dat gerust. Door samen te lezen, wordt lezen leuker! Je leert meer woorden, je begrijpt de taal beter en je hebt samen leesplezier. Daar heb je profijt van in het dagelijks leven.

Voor wie?

De leesgroep is er voor iedereen en het is gratis. Lid zijn van de Bibliotheek is niet nodig. Je kunt gewoon een keertje proberen of het iets voor jou is. Kom je liever met een maatje? Dat kan. Iedereen is van harte welkom.

Alles op een rijtje

Wanneer:      iedere woensdagavond

Tijdstip:        19.00 tot 20.00 uur

Waar:           Bibliotheek Twello

Kosten:         geen

Voor wie:      iedereen die beter wil (leren) lezen

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.