Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Enkele winterse bui tijdens de provinciale verkiezingen

Enkele winterse bui tijdens de provinciale verkiezingen

In de middag vaak droog | Met 7 tot 9 graden iets kouder dan normaal

We hebben met ronduit onstuimig weer te maken. Gisteren werd het nog erg zacht met lokaal 18 graden, maar vandaag is het een stuk kouder met maxima rond 7 graden. Ook morgen tijdens de verkiezingen ligt het kwik rond deze waarde. Vooral ’s ochtends is daarbij ook nog kans op een aantal winterse buien.

Vandaag is het niet meer zo onstuimig als gisteren, maar is het met 8 graden ook frisser. Vooral in het oosten valt nog regen, maar vanuit het westen wordt het droger met af en toe zon.

Tijdens de slotdebatten in de avond koelt het buiten snel af richting het vriespunt. Er trekt een aantal winterse buien over het land met kans op natte sneeuw en hagel. Deze buien houden ook in de nacht aan. Tussendoor zijn er opklaringen en kan het een graadje vriezen. Hierdoor kan het plaatselijk glad worden.

Woensdagochtend kunnen nog een paar winterse buien over het land trekken. Later in de ochtend wordt het vanuit het westen overwegend droog en schijnt af en toe de zon. Erg warm wordt het niet en met met 7 tot 9 graden is het zelfs iets kouder dan gemiddeld deze tijd van het jaar. Gemiddeld is het halverwege maart 9 tot 11 graden.

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar was het vrij zacht met 13-14 graden. In Zeeland was het bewolkt, maar in de rest van het land was veel ruimte voor de zon. Tijdens de vorige provinciale verkiezingen op 20 maart 2019 was het ook droog, maar de bewolking overheerste wel met maxima tussen 10 en 13 graden.

Het online bericht: https://www.weeronline.nl/nieuws/14-3-23-moet-de-paraplu-mee-tijdens-de-provinciale-verkiezingen

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.